din fastighetspartner

______________________________________________
 

Vi har ett enkelt mål: att ta god hand om din fastighet. När du anlitar oss så får du alltid ett gott bemötande, en gedigen kompetens och utförliga arbetsrapporter. Men framför allt så får du pålitlig och kompetent fastighetsskötsel med över 25 års erfarenhet inom branschen.

VAD VI GÖR

Vi bedriver fastighetsservice, förvaltning, hushållsnära tjänster samt golvvård till både kommuner, landsting, företag och privatpersoner.

VÅR HEMLIGHET

Är att vi har ca 25 års erfarenhet av fastighetsservice och förvaltning samt har mångåriga kunskaper runt bygg och måleri projekt för både företag, privatpersoner men även hembygdsföreningar och förbund.

VÅR FRAMGÅNG

Att vi är lyhörda för kundens önskemål men även flexibla i vårt utförande och åtagande så att kunden och vi är riktigt nöjda med slutresultatet.

några av våra tjänster för just dig.

Flyttstäd

Då vet du säkert hur viktigt det är att lämna det gamla hemmet i perfekt skick. Det vet vi med. Därför erbjuder vi komplett flyttstädning med allt vad det innebär. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer när det gäller städningen och ser till att alla skrymslen och vrår är skinande rena.

Hemservice

Ett rent hem är viktigt för oss alla, men det kan ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Fler och fler inser fördelarna med att komma hem till en ren bostad och att slippa lägga energi och tankeverksamhet på städning. Faktum är att hemstädning är en av våra mest populära tjänster.

Kontorsstäd

Tänk er att få komma till sin arbetsplats, slå sig ner på sin perfekt insuttna kontorsstol och omedelbart kunna kasta sig in i dagens växande dokumenthög utan att behöva skänka den överfyllda papperskorgen som fanns där igår, ännu en tanke.

Vi är Proffs på hem och kontorsstädning!

Det innebär att vi har kompetens för alla moment som ingår i regelbunden städning av hem, affärslokaler, kontor, förskolor och alla andra ställen där människor vistas till vardags.

Vi har dessutom specialkompetens inom golvstädning, vilket innebär att de vet hur alla sorters golv ska behandlas för att se snygga ut och hålla så länge som möjligt.

Samt att vi har stort kunnande när det gäller trädgårdskötsel samt klippning av grönytor m m.

Skicka en offertförfrågan redan idag!

Referenser

Rexnes Fastighetssevice har varit hos oss i ca 1 år nu och vi är riktigt nöjda med deras åtaganden samt varit väldigt flexibla hela resan. Kan varmt rekommendera dom till andra företag och privatpersoner.

Martin, Företagskund

din fastighetspartner.