fastighetsförvaltning.

Fastighetsförvaltning är förvaltning och underhåll av en fastighet och dess byggnader. Ibland utförs förvaltningen av fastighetsägaren själv och ibland anlitar fastighetsägaren en pålitlig partner. Rexnes förvaltningstjänster är ett klokt sätt för fastighetsägare att sköta sina fastigheter. Det är ett långsiktigt samarbete där målet är att det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att jobba med Rexnes Fastighetsservice.

Kompetent fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning är förvaltning och underhåll av en fastighet och dess byggnader. Ibland utförs förvaltningen av fastighetsägaren själv och ibland anlitar fastighetsägaren en pålitlig partner. Rexnes förvaltningstjänster är ett klokt sätt för fastighetsägare att sköta sina fastigheter. Det är ett långsiktigt samarbete där målet är att det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att jobba med oss. Vi har en kompetens som är unik i Sverige. Vårt erbjudande sträcker sig från energitjänster, ekonomi och administration till fastighetsservice och utemiljö. Vi är på plats, där det behövs när det behövs.

Teknisk förvaltning

Teknisk förvaltning underlättar för dig som vill kunna planera i förväg. Vi kontrollerar fastighetens tekniska aspekter för att ge dig en uppdaterad och heltäckande lägesrapport.Här finner du all information du behöver om du vill tala med en av våra säljare, göra en jouranmälan eller av annan anledning vill komma i kontakt med oss. Vill du ha våran kunskap och kompetens på din ort så hör gärna av dig så får vi boka ett möte.

FASTIGHETSJOUR

För att säkra din fastighet även efter arbetstid rekommenderar vi vårt jouravtal. Med vår jourtjänst får du tillgång till kvalificerade personal för akut felavhjälpning på kvällar och helger.

snöröjning

När det vankas vinterhalvår är det viktigt att du som fastighetsägare sandar och skottar runt din tomt. Självklart kan vi erbjuda en komplett snöröjning med plogbil när snön lägger sig.

Vi finns på följande orter

  • Vimmerby
  • Hultsfred
  • Västervik
  • Eksjö
  • Vetlanda

offertförfrågan.

din fastighetspartner.