ARENASTÄDNING

Din fastighetspartner.

Arena städ är städning och rengöring på större ytor som idrottsarenor, teatrar, konserter, offentliga byggnader mm.

Vi har genom åren sett ett större behov av specialkunskaper runt städ av offentliga byggnader och dess verksamheter.
Vi är proffs med mångårig kunskap på golvrengöring och golvvård runt trägolv, parkett och stengolv

Visserligen påstår inredningstidningar och bloggar att heltäckningsmattor börjar bli lite populärare igen efter att ha varit nästan helt försvunna i decennier. Det hindrar inte att de allra flesta golv i Sverige är gjorda av trä, sten eller olika släta konstmaterial. Det fina med sådana golv är att de är lätta att rengöra till vardags. Ofta räcker det med regelbunden dammsugning eller skurning och de klarar sig flera månader utan att förlora i lyster.

Vi har valt att bli väldigt duktiga på flera olika moment i fastighetsbranschen, helt enkelt för att kunna vara den fastighetspartner man främst väljer att vända sig till. Därför är vi också proffs på golvrengöring och golvvård.

Då och då behöver de dock lite extra vård – golvvård – och då är det viktigt att känna till alla material som golv görs av och deras egenskaper. Vi sitter på just sådan specialkunskap, helt enkelt för att vi vill vara den fastighetspartner som man först vänder sig till i alla lägen. Så om ni är ute efter golvvård över hela Småland och Värmland kan ni med förtroende vända er till oss.