butiksstädning.

butiksstädning i småland

Vår städservice har lång erfarenhet av att städa butiker med bästa resultat.

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Butiksstädning förutsätter en god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat skall uppnås. Speciellt höga krav ställs i dagligvaruhandel och i livsmedelsbutiker.

En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka. Butiksmiljön tillsammans med kundservice är idag mycket viktiga konkurrensmedel. Noggranna städinstruktioner och checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster.

Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande. Vi är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring.

nöjda kunder.

Vi som städföretag har ett stort antal nöjda kunder och referenser som du kan ta del av vid vårt besök ute i din butik. Vi kommer alltid ut till dig och går igenom behov och förutsättningar innan vi ger dig en konkurrenskraftig offert på våra städtjänster, butiksstädning.

Minimal miljöpåverkan

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan så att vi skapar en bra miljö för er och vår personal. Vår städservice strävar alltid att använda oss av miljömärkta produkter i städverksamheten.

din fastighetspartner.