KONTORSSTÄDNING

Vi ger våra kunder den välstädade miljö dem förväntar sig – på köpet ökar trivseln på arbetsplatsen.

Vissa företag anlitar oss endast en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål. Vi kan även ta hand om inköp av t ex toalettmaterial, sköta era växter eller tvätt av textilier. Vårt mål är att kunderna alltid ska vara 100%  nöjda!

Kontorsstädning

Att inleda sin arbetsdag på ett nystädat kontor, med en skinande ren skrivbordsskiva och med en mild doft av såpa hängande i luften är något många kontorsarbetare bara drömmer om. Tänk er att få komma till sin arbetsplats, slå sig ner på sin perfekt insuttna kontorsstol och omedelbart kunna kasta sig in i dagens växande dokumenthög utan att behöva skänka den överfyllda papperskorgen som fanns där igår, ännu en tanke.

Att få sitt kontor städat av en firma i din närhet är säkerligen inget svårt, det finns många företag som mer än gärna uppfyller era olika krav och önskemål. Det som kan bli lite snårigare är att hitta exakt rätt företag som utför kontorsstädning i din närhet, och som passar just er och ert kontors behov perfekt. Ömsesidigt förtroende är nyckeln i de flesta situationer och så även här.
Kompetens och motivation

Rexnes Fastighetsservice & Förvaltning erbjuder den bästa och mest kompetenta kontorsstädningen nära dig. Eftersom de alltid har utbildad och givetvis motiverad personal så utför de också ett kvalitativt arbete med ett fläckfritt resultat som följd.

Planera in städningen

Rexnes fastighetsservice & Förvaltning kommer kostnadsfritt ut till ert kontor och går igenom bit för bit hur stor ytan är, vilka material era golv är gjorda utav, och hur många anställda det finns. Tillsammans med oss utformar ni som kund, en plan för vad som skall städas, hur ofta, och vilka tider som passar ert företag bäst. En del vill ha sina kontor städade en gång varannan vecka, en del varje vecka och en del önskar städning varje dag. Givetvis tvättar de era handdukar och städar toaletter om så önskas. De lämnar även gärna ett förslag på miljöstädning av kontoret, golvvård, tvätt av gardinerna osv. för att få ett komplett avtal där ni ser alla kostnader på ett år för att håller er lokal ren och fräsch, vilket utgör grunden för en bra arbetsmiljö för alla anställda hos er.

Oavsett önskemål så kommer ni alltid överens om vad som passar just ert företag och era kontor bäst. Kontorsstädning i din närhet kan inte bli mycket bättre än så här.

När ni söker kontorsstädning i din närhet är bara det bästa bra nog för er personal, och en nöjd och tillfreds personal betyder ett bättre utfört arbete.

din fastighetspartner.