Fönsterputsning

fönsterputsning.

Renare fönster ger ljus och trevligare inom husmiljö. Vi på Rexnes har lång erfarenhet av fönsterputsning och arbetar miljövänligt.

Så räknar vi fönster

Då det finns många sätt att räkna fönster, fönsterpartier, rutor och spröjs vill vi klargöra hur vi räknar när vi lämnar pris. Att ni som kund ska få ett korrekt pris bygger på att vi får rätt information.

Renare fönster ger ljus och trevligare inom husmiljö. Vi på Rexnes har lång erfarenhet av fönsterputsning till privatpersoner och företag och arbetar miljövänligt.
 
Vi putsar fönster i Vimmerby, Hultsfred, Mariannelund, Eksjö, Vetlanda och runt respektive kommun. Hör av dig med ditt önskemål så löser vi det.

Bra att veta om fönsterputs
Varken regn eller snö innehåller kalk och smutsar inte ner fönstren. Vi putsar även vid nederbörd

Vid minus 1 grader börjar det bli svårt att putsa men innan det putsar vi som vanligt. Vid lägre grader bokas tiden om till en annan dag.

Gamla repor och skador kan framträda efter vi putsat. Denna typ av skador kan vi inte ta ansvar för. Fönster som vi inte kommer åt på grund av tex  buskar eller stora föremål förblir oputsade. Meddela om ni är medvetna om svårputsade fönster så vi kan putsa dem.

Är spröjsen löstagbara och trasiga sätter vi inte tillbaka dem.

När ni bokar meddela om ni har vissa fönster med härdat glas i. Eftersom de skadas lättare än andra.

prislista fönsterputs.

  • 25 kr/fönster utvändigt
  • 50 kr/fönster utvändigt + invändigt
  • 100 kr/fönster utvändigt + invändigt + mellan
  • Prisexempel: En normalstor villa med 10 fönster kostar endast 500kr/gång (utvändigt + invändigt).
Vi kommer efter varje fönsterputs återkoppla hur det gick och eventuell justering av pris. När ni haft en fönsterputs kommer priset alltid vara detsamma tills det att fönster byts eller tillkommer. Alla priser är efter RUT-avdrag.

din fastighetspartner.