om ägaren.

Hej.

Mitt namn är Thorbjörn Karlsson / ägare och grundare av Rexnes Sverige där Rexnes Fastighetsservice & Förvaltning ingår.

 

Varför jag startade detta med fastighetsservice & förvaltning är inte så konstigt då jag är 4 generationen företagare i familjen och har själv arbetet inom många olika yrken genom åren.

Börjande sommarjobba som 13-åring inom byggindustrin där jag hamnade i sprutboxen och måla fönster. Sen fortsatte resan som vaktmästare, brandkåren, jobbat med barn i alla årldrar till att fått möjligheten att utveckla mitt sinne för design och byggnation inom byggnadsvård mm.

När jag kom till Småland i början på 2013 från Värmland så ville jag göra något nytt och hamnade då inom hemtjänsten och trivdes riktigt bra. Fick även då smeknamnet " Värmlänningen " som sedan har följt med mig här nere. Har ett förflutet som målare, snickare, montör samt som chef inom ett flertalet yrken.

Har alltid haft ett mål att göra det bästa för dom jag hjälpte inom hemtjänsten, mina vänner eller dom kunder jag har idag. Har växt upp i en familj där rent och snyggt har varit högt upp på listan "pedant" säger vissa men för mig är det något naturligt.

Så när du anlitar mitt företag så skall du veta att vi gör det yttersta för att göra det bra för dig som kund.

Detta var lite om mig och är det något du undrar över så hör gärna av dig.

Med vänlig hälsning

Thorbjörn / VD & Ägare

Thorbjörn " Värmlänningen " Karlsson
Thorbjörn " Värmlänningen " Karlsson

din fastighetspartner.