Tjänster

Vår erfarenhet och mångsidighet har resulterat i mycket god material och produktkännedom, vilket gör att vi enkelt hittar lösningar för Era behov. Detta i kombination med vårt breda kunnande gör oss unika.

Förvaltning

Rexnes förvaltningstjänster är ett klokt sätt för fastighetsägare att sköta sina fastigheter. Det är ett långsiktigt samarbete där målet är att det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att jobba med oss. Vi har en kompetens som är unik i Sverige. 

kontorsstäd

Tänk er att få komma till sin arbetsplats, slå sig ner på sin perfekt insuttna kontorsstol och omedelbart kunna kasta sig in i dagens växande dokumenthög utan att behöva skänka den överfyllda papperskorgen som fanns där igår, ännu en tanke.
 

Fastighetsservice

Vi har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsservice och tar hand om tekniska och administrativa arbetsuppgifter. Vi skapar bästa möjliga arbetsmiljö för dina hyresgäster och en god driftsekonomi för dig som ägare.

Golvvård

Vi har valt att bli väldigt duktiga på flera olika moment i fastighetsbranschen, helt enkelt för att kunna vara den fastighetspartner man främst väljer att vända sig till. Därför är vi också proffs på golvrengöring och golvvård. 

 

Hemservice

Ett rent hem är viktigt för oss alla, men det kan ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Fler och fler inser fördelarna med att komma hem till en ren bostad och att slippa lägga energi och tankeverksamhet på städning. Faktum är att hemstädning är en av våra mest populära tjänster.

TRädgårdsservice

Vi tar hand om din trädgård genom gräsklippning, trädvård, rensa rabatter och det som du önskar ha hjälp med i din trädgård under årets alla dagar.


 

din fastighetspartner.