SNÖröjning

SÄKER SNÖRÖJNING & TAKSKOTTNING.

En svensk vinter innebär snö, slask och kyla – under många, långa mörka månader. Nu kan du få hjälp med det och det på bästa tänkbara sätt. Vi utför snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten i Eksjö kommun. Vi tar oss an både stora och små jobb och allt utförs med noggrannhet och professionalism. Vi hjälper även till att ta bort istappar från tak och takrännor så din fastighet blir trygg och säker för alla boende och förbipasserande vintertid.

Kontakta oss för offert för snöröjning på mail eller 072 - 445 30 19.

Men vänta inte för länge! Kontakta oss omgående eller begär kostnadsfri offert för kontinuerligt arbete under vintern. Det kan kännas långt borta men väderleken förändras snabbt och om du i god tid gör upp en plan för hur snön ska forslas bort kommer du att sova betydligt bättre. Vill du slippa oroa dig för skador och tillbud så teckna snöskottningsavtal för snöskottning i Eksjö kommun i god tid, vintern är här snabbare än du tror.

Snöjour dygnet runt

Inte nog med att vi är experter på det vi gör, noggranna som få och pålitliga i alla väder, vi har även snöjour och finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, en service vi tycker våra kunder förtjänar. Att kunderna är nöjda står i fokus hos oss. Vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras. På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer.

Vi utför skottning eller snöröjning för hand eller med maskin beroende på omständigheter och möjligheter..

offert förfrågan

din fastighetspartner.