trästaket av kärnvirke

Räcken - staket - glas - grindar - LED-lampor. Vi hjälper dig: råd - pris offert - speciella lösningar - montering - monteringsanvisningar - frakt.

vi säljer och monterar trä staket

Välkommen till oss! 

Vi säljer och monterar trästaket av kärnvirke till både trädgård och hästgårdar där vi anväder gamla metoder i konserviering av trä konstruktionen. Vill du veta mer så kontakta oss för mer information.

Hållbarheten på träkonstruktionen är minst 15 år.

Vi hjälper dig gärna att hitta lösningar som passar dig! Helt sedan starten har vi arbetat hårt och seriöst för att våra kunder ska få bästa service och kvalitet.

Kontakta oss!

Icke-bindande erbjudanden, hur man kommer igång: Ta bilder av ditt projekt och gör en enkel skiss med mål, ( se vårt kontaktformulär ), var god ta några bilder från varifrån staketet ska monteras. 

Med våra specialtillverkade monteringsfästen i aluminium eller galvaniserat stål står staket som gjutet! Vi kan sedan designa och ge dig en riktig bra affär. 

Vi transporterar över hela landet till rimliga priser.

Ring mig! Thorbjörn på tel. 076-316 53 76, så tar vi det därifrån. Hjärtligt välkommen med dina frågor och funderingar.

  • Välj det alternativ du funderar över som staket.

Kundbilder.

loading...

Vi tänker annorlunda – Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att Vi tänker annorlunda – Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.

din fastighetspartner.