DIN FASTIGHETSPARTNER

 Välkommen till Rexnes Fastighetsservice & Förvaltning

Företaget startades 2017 men vårt kunnande sträcker sig över 30 år och vi brinner för det vi gör och våra tjänster. Vår tanke var att ta fram tjänster med en alldeles fantastisk kvalitet till ett överkomligt pris. 

Vår erfarenhet och mångsidighet har resulterat i mycket god material och produktkännedom, vilket gör att vi enkelt hittar lösningar för Era behov. Detta i kombination med vårt breda kunnande gör oss unika.


Vi utför teknisk förvaltning

Söker du någon som tar hand om förvaltningen av din bostadsrättsförening eller fastighet? Med rätt fastighetsförvaltning sparar du pengar och miljö samt håller dina fastigheter i bra trim.

Så när du väljer någon av våra tjänster kan du känna dig helt trygg tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens. Vi anpassar oss efter dina behov och skräddarsyr därför våra tjänster för att du alltid ska bli nöjd. Du kan själv välja om du vill köpa hela paketlösningar eller enstaka tjänster.

Kvaliteten på det allmänna underhållet av en fastighet är direkt kopplat till både fastighetens livslängd och upplevd trivsel för de människor som dagligen vistas i den. Vi har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och tar hand om tekniska och administrativa arbetsuppgifter. 

Vi skapar bästa möjliga arbetsmiljö för dina hyresgäster och en god driftsekonomi för dig som ägare.


Fastighetsskötsel & Fastighetsservice

Få en personlig förvaltare som sköter er fastighetsservice. Ni får hjälp med allt, från daglig fastighetsskötsel till mer långsiktig planering av underhåll.

 

Offertförfrågan

TEKNISK FÖRVALTNING

Teknisk förvaltning underlättar för dig som vill kunna planera i förväg. Vi kontrollerar fastighetens tekniska aspekter för att ge dig en uppdaterad och heltäckande lägesrapport. Här finner du all information du behöver om du vill tala med en av våra säljare, göra en jouranmälan eller av annan anledning vill komma i kontakt med oss. Vill du ha våran kunskap och kompetens på din ort så hör gärna av dig så får vi boka ett möte.FASTIGHETSSERVICE

Kvaliteten på det allmänna underhållet av en fastighet är direkt kopplat till både fastighetens livslängd och upplevd trivsel för de människor som dagligen vistas i den. Vi har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och tar hand om tekniska och administrativa arbetsuppgifter

Vi är övertygade om att det är en av orsakerna till varför så många våra kunder väljer att stanna hos oss.


TRÄDGÅRDSERVICE

Vår kunniga personal kan hjälpa dig med trädgårdsskötsel och även bortforsling av ditt trädgårdsavfall. Vi utför och hjälper dig med rådgivning kring din trädgård. Vi har all kunskap och utrustning som krävs för att skapa en trevlig yttre miljö med välansade grönytor, buskar, häckar och blomstrande rabatter.
 "Vi tänker annorlunda – Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda"


Välkommen till oss på Rexnes Fastighetsservice & Förvaltning