Vi utför markering av elbilsstationer, trafikområde & parkering, dekorativ beläggning, tillgänglighet & säkerhet och evenemang & specialiteter.

Trafikområde & parkering
Vissa områden i trafiken behöver extra uppmärksamhet. Vårt omfattande produktsortiment för områdesmarkeringar låter dig välja bland ett urval av produkter som gör att något av nedanstående områden sticker ut och samtidigt ökar deras säkerhet.

Att lägga till färg och friktion är ett bra sätt att uppgradera vägytan och minska risken för olyckor i dessa typer av områden. Detta kan uppnås med vårt sortiment av vätska, hög friktion och förformade material. Genom att förbättra områden när det gäller slående färger och halkmotstånd kan du se till att de är både märkbara och säkra för alla trafikanter.


Dekorativ ytbeläggning
Våra lösningar för dekorativa och hartsbeläggningar gör det möjligt att förvandla alla typer av områden till visuellt fantastiska och säkra utrymmen.
Våra dekorativa markeringar kan ge en färgklick och ett kreativt utseende och känsla till alla tråkiga asfaltytor, medan våra hartssystem skapar moderna beläggningslösningar som är visuellt fantastiska och kan anpassas med olika designelement, former och färger. Alternativen är oändliga – så ge fantasin fria tyglar.

Oavsett vilken lösning du väljer behöver du inte heller oroa dig för säkerhetsproblem. Förutom den uppenbara dekorativa effekten gör de miljövänliga och halksäkra materialen också ytorna säkra att gå på.


Tillgänglighet & Säkerhet
När det gäller att säkerställa säkerheten för fotgängare inklusive synskadade finns det särskilda överväganden att ta hänsyn till. Vi har därför utvecklat ett komplett produktprogram för tillgänglighets- och säkerhetsmärkning för att lösa detta specifika och viktiga behov.

Med vårt utbud av märkbara varningar kan du säkra steg och gångvägar och hjälpa till att vägleda synskadade i trafiken. Vårt produktsortiment omfattar allt i färgad beläggning, halksäkra material och taktila markeringar som passar både trappor, trappor och gator.

Evenemang & Specialiteter
När det gäller vägmarkeringar är lång durabiltiy ofta en prioritet. Men ibland behöver du vägmarkeringar för speciella händelser som varar under en begränsad tid.

Markeringar kan till exempel vara mycket användbara för att guida festival- och konsertgäster till rätt plats, för att ge vägbeskrivningar på en utomhusmarknad eller för att se till att löpare tar rätt väg vid stadslopp.

Den gemensamma nämnaren för den här typen av händelser är att när de väl är över vill man att vägarna ska gå tillbaka till hur de var tidigare. Med våra lättapplicerade produkter kan du tillfälligt markera önskade linjer och symboler, och när det är dags tar du lika enkelt bort markeringarna igen med en högtryckstvätt.

Andra specialmärkningar kräver dock längre hållbarhet. Social distansering och klicka-och-samla-symboler är exempel på markeringar som är idealiska att göra med vårt förformade material.

Hjärtligt välkommen med dina frågor eller om du/ni vill ha en gratis offerförfrågan och kundbesök.

kontakta oss.

vårt arbetsområde.

  • Småland
  • Östergötland
  • Kronoberg
  • Västra Götaland
  • Göteborg
  • Värmland

din fastighetspartner.